Wedding Menus – Rehearsal Dinner

weddingport7weddingport1weddingport4
weddingport5weddingport2weddingport3

Plated Meals
$32.95 / person

Soup

#1 Soup of the day — Potage du jour

#2 Mixed green salad with cherry tomatoes, bocconcini and balsamic dressing — Amalgame de laitues, tomates cerises, fromage bocconcini et sa vinaigrette balsamique

Entree

#1 Sautéed chicken Madera served with roasted garlic mashed potatoes and seasons vegetables — Saute de volaille, sauce au Madère, servi avec purée de pommes de terre à l’ail rôti et ses légumes saisonniers

#2 Atlantic Salmon Filet, cilantro & lime butter sauce, served with rosemary roasted potatoes and market vegetables — Filet saumon de l’Atlantique sauce beurre blanc, coriandre et lime servi avec pommes de terre rôties au romarin frais et ses légumes du marché

#3 Provençale Ratatouille, herbs rice and assorted vegetables — Ratatouille Provençale, métissage de riz aux herbes et légumes assortis

#4 Pork a la Milanese, served with roasted garlic mashed potatoes and root Vegetables — Porc a la Milanese, servi avec purée de pommes de terre à l’ail rôti et ses légumes racines

Dessert

Chef’s dessert — Le dessert de cuisinier 


Buffet Meal
$26.95 / person

Soups
Choose one of three — Choisis un de trois

#1 Chunky Potato, leek and fresh rosemary crème fraiche — Potato Chunky, le poireau et de romarin frais crème fraîche

#2 Stracciatella (Italian wedding soup)  — Stracciatella (soupe de mariage italien)

#3 Carrot, ginger and cilantro  — Carotte, le gingembre et la coriandre

Salads
Choose two of four — Choisis deux de quatre

#1 Market greens, vegetables spirals with dark balsamic & fine herbs dressing  — Greens du marché, les légumes spirales balsamique & fines herbes sombre vinaigrette

#2 Crispy Caesar with smoked Pancetta , garlic aioli and Parmesan cheese — Croustillant de César avec pancetta fumé, l’ail aïoli et Fromages Parmesan

#3 Three cabbage slaw, apple cider dressing — Trois chou chou, vinaigrette de cidre de pomme

#4 Multicolor pasta salad, lemongrass and extra-virgin olive oil vinaigrette  — Multicolore salade de pâtes, de la citronnelle et extra-vierge vinaigrette à l’huile d’olive

Main course
Choose two of five — Choisis deux de cinq

#1 Beef Bourguignon – slow cooked beef in Cabernet wine sauce  — Boeuf Bourguignon – cuit lentement boeuf sauce au vin Cabernet

#2 Chicken Cacciatore  — Poulet cacciatore

#3 Homemade Spinach manicotti in a basil rosée sauce (Vegetarian option)  — Homemade manicotti d’épinards dans une sauce basilic rosée (Option végétarienne)

#4 Pork scaloppini, Madeira and cremini mushroom sauce  — Porc escalopes, Madère et cremini sauce aux champignons

#5 Filet of Sole or Tilapia with almond and butter sauce  — Filet de sole ou Tilapia aux amandes et le beurre sauce

Side dishes
Choose two of four — Choisis deux de quatre

#1 Medley of Rice pilaf. (Vegan and gluten-free option)  — Medley de Riz pilaf. (Vegan et l’option sans gluten)

#2 Roasted potatoes with herbs of Provence (Vegan and gluten-free option)  — Pommes de terre rôties aux herbes de Provence (Vegan et l’option sans gluten)

#3 Garden vegetable Jardinière (Vegan and gluten-free option)  — Jardinière de légumes de jardin (Vegan et l’option sans gluten)

#4 Maple butternut squash purée with smoked cinnamon (Vegan and gluten-free option) — Maple purée de courge musquée avec de la cannelle fumé (Vegan et l’option sans gluten)

Dessert table

#1 Selection of homemade sweets  — Sélection de gâteaux faits maison

#2 Basket of freshly baked breads with butter  — Panier de pains fraîchement sortis du four avec du beurre

Complimentary items

Assorted pickles tray  — Marinades assorties bac
Multicolor raw vegetable platter and garlic aioli dip  — Multicolore assiette de légumes crus et trempette à l’ail aïoli


The menus featured above are just a sample of what is available. Prinzo Fine Catering will work with you to customize your menu to meet the needs of your event.

  • We will make every effort to ensure that we meet your needs.






  • 85 O'Connor Street
    Ottawa, ON
    (613) 565-1328

    Open Monday - Friday
    11:30am - 2:00pm

    venu-menu-image

    85 O'Connor Street
    Ottawa, ON
    (613) 565-1328







    contact